Inloggen
Gespecialiseerd in
     Personenvervoer

Wat Taxi Buuron doet

Taxi Buuron is van origine een taxibedrijf dat zich gaandeweg heeft gespecialiseerd in groepsvervoer. Doordat we meegroeiden met onze vaste klantenkring werden we steeds sterker in het dagelijkse vervoer van grote groepen mensen, veelal medewerkers, deelnemers of cliënten van grote opdrachtgevers.

Elk taxibedrijf kan iemand van A naar B brengen, natuurlijk. Maar probeer dat eens te doen voor een hele grote club mensen met heel veel verschillende bestemmingen en ophaaladressen. Waarvan de een in een rolstoel zit, de andere een rollator heeft of weer een ander kampt met gedragsproblemen. En doe dat dan ook nog eens elke dag, zonder manco’s en volgens het tijdschema en kwaliteitkaders welke je met elkaar hebt afgesproken…

Als je het ons vraagt, blinkt Taxi Buuron uit in continuïteit en transparantie. Onze chauffeurs hebben elke ochtend voor half 11 gemiddeld al zo’n 175 routes gereden en 1800 personen vervoerd. Weer of geen weer, lucratief extra ritje of niet, wij laten ons niet door externe omstandigheden leiden. We staan naast de klant en stellen ons uitsluitend in haar belang op.
0167 56 32 16
Taxi Buuron   |   Olmendreef 8   |   4651 RK Steenbergen    |   E info@buuron.nl
Disclaimer